-10% popust na cijelu kupnju ║ kod: LOVE ║ dostava besplatna na sve
BESPLATNA ISPORUKA
SUSRETLJIVA PODRŠKA KUPCIMA
PROVJEREN ESHOP
 

Zamjena ili povrat proizvoda

Poštovani kupci!

 

Primili ste vašu narudžbu, ali veličina ili vrsta proizvoda nisu točni i želite povrat novca? Ako želite vratiti robu i otkazati ugovor, roba se ne smije nositi i mora se vratiti u roku od 14 dana od primitka s originalnim naljepnicama i u odgovarajućoj ambalaži s izjavom o razlogu za povrat.

U ALABO-u radimo na tome, da što efikasnije rješavamo ove povremene probleme. Pripremili smo vam uslugu "PICK & RETURN" ili “IZABRATI I VRATITI” koja je rješenje jednostavnog i praktičnog načina vraćanja neželjenih artikala uz minimalne troškove.

 

U slučaju razmjene, dostava može potrajati 2-3 tjedna jer ne skladištimo proizvode i mnogo se zahvaljujemo na strpljenju. Nakon što primimo i provjerimo vraćeni artikal, odgovarajući iznos novca ćemo poslati na Vaš bankovni račun. U slučaju zamjene i povrata kliknite na „Mogućnost zamjene i povrata” na našoj web stranici i ispunite obrazac, na osnovu kojeg će Dostavnička tvrtka GSL preuzeti Vaš paket i vratiti ga nama. Za ovu uslugu naplaćujemo 22 Kn. Iznos koji ćemo Vam vratiti će biti umanjen za navedeni iznos. Ovaj obrazac služi samo za vraćanje artikala, a ne kao služba za brigu o korisnicima.

 

Da biste uspješno registrirali uslugu "PICK & RETURN", ispunite donji obrazac:

 

https://alabo.hr/index.php?route=account/par