BESPLATNA ISPORUKA
SUSRETLJIVA PODRŠKA KUPCIMA
PROVJEREN ESHOP
 

O nama

 

ALABO je međunarodna internetska platforma stvorena 2017. godine kao online trgovina s odjećom, obućom i modnim dodacima. Naš tim se sastoji od iskusnog internetskog prodajnog osoblja s jedinim ciljem pružanja kvalitetne odjeće i obuće raznih brandova iz cijelog svijeta po najnižim mogućim cijenama i najrazličitijih usluga za kupce kako bi vaša kupnja bila što jednostavnija i ugodnija.


 

U ALABO ćete naći odjeću i obuću raznih brandova kao što su Adidas, Asics, Calvin Klein, Biba, Everlast, Converse, Golddigga, Jack i Jones, Slazenger, Lee Cooper i mnogi drugi. Za zahtjevne kupce pripremili smo mnoga iznenađenja u obliku brandova kao što su Hugo Boss, Armani, Michael Kors i drugi.


Naš cilj je zadovoljan kupac koji bira iz naše ponude odjeće i obuće. Neprestano nastojimo opskrbiti vas sve većim brojem proizvoda po najpovoljnijim mogućim cijenama, uz istodobno pomicanje kvalitete usluge na višu razinu. Redovito vas informiramo o našim najboljim modnim komadima kroz letke, newslwttere.Naša vizija je postati pouzdana internetska platforma s raznovrsnom ponudom odjeće, obuće i drugih modnih dodataka na međunarodnoj razini u srednjoj i istočnoj Europi. Biti dobar eshop nije lako, ali vjerujemo da to možemo učiniti s napornim radom za dobrobit naših kupaca.


Vaše ALABO